Kamp dropper dansk cykelsport

Familien Kamp fra Køge har fået nok af de danske ledere i Danmarks Cykle-Union. I sidste uge blev Alexander Kamp ikke udtaget til landsholdet, der i april skal køre juniorudgaven af cykelklassikeren Paris-Roubaix.

Den manglende udtagelse var den berømte dråbe, der nu får Alexander Kamp til ikke bare at droppe landsholdet, men også til at skifte nationalitet. Tommy Kamp siger til DAGBLADET Køge, at han hurtigst muligt vil lade sin søn blive statsborger i Luxembourg.
- Det er slut. Alexander kører ikke for Danmark mere. Alexander skal jo alligevel køre som professionel om nogle få år, og så kan han køre for et andet land fra nu af. Det kommer sikkert til at stikke i hjerterne på DCU-folkene, når de ser ham køre rundt under et andet flag, men det har de selv bedt om, siger Tommy Kamp, der ikke har meget til overs for DCU-lederne.
Landstræner Lars Bonde, der bor i Strøby Egede, er ked af, at Alexander Kamp skifter Dannebrog ud med Luxembourgs flag.
- Jeg håber, at de besinder sig og ændrer beslutningen,for det her er synd for knægten. Alexander bør være med her, så han kan blive den rytter, han ser ud til at kunne blive med det talent, han har, siger Lars Bonde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik