Kaffetårnet er reddet

Et samarbejde er vejen frem: Abdullah kan få lov til at beholde sit Kaffetårn.

Hver dag bliver der serveret kaffe til travle københavnere fra den lille telefonkiosk ved Nørreport Station i Indre By. Men kort før nytår fik lejeren, Abdullah Muhammad Abu-Lifa, en nedslående besked fra Københavns Kommune.

Han blev opsagt, fordi der skulle være et PR-center for kommunens projekter for udsatte unge og handicappede - en meddelelse, som han blev både overrasket og vred over. 

Efter TV 2 Lorry har sat fokus på sagen, får Abdullah Muhammad Abu-Lifa nu alligevel lov til at beholde kaffe-baren. I dag besøgte Socialborgmester i Københavns Kommune, Jesper Christensen sammen med projektlederen fra Københavns Kommune, Christoffer Hansen, kaffebaren på Nørreport. 

De beklager nu forløbet og undskylder med, at de ikke vidste Kaffetårnet lå på pladsen. 

- Du skal bare virkelig vide, Abdullah, jeg vidste virkelig ikke, og det har jeg understreget over for mange, at du stod her. 

De  vil gerne indgå et samarbejde med Abdullah således, at Kaffetårnet bevares som kaffebar samtidig med at området bruges til projekter med unge. 

- Der er ikke noget til hinder for, at man kunne lave et samarbejde. Det vil være win-win for begge parter, siger Abdullah Muhammad Abu-Lifa til TV 2 Lorry. 

Derfor skal Abdullah Muhammad Abu-Lifa nu søge om forlængelse af kontrakten på Kaffetårnet. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik