Kæmpe reklame gør komiker upopulær blandt naboerne

En lysreklame foran Amin Jensens hus i Hvidovre har gjort ham upopulær hos naboerne. Nu går kommunen ind i sagen.

En fem meter bred lysreklame med en opfordring om at købe showet ”Blæs på DK” har gjort den kendte komiker Amin Jensen upopulær hos naboerne.

quote Det er et eller andet sted lidt sjovt, for bag mit hus står to store skorstene fra Dong, og to matrikler fra mig ligger en XL-Byg, som har en kæmpe lysreklame,

Amin Jensen, komiker, Hvidovre

Skiltet er nemlig sat op ved hans hus på Gammel Køge Landevej i Hvidovre, hvilket har fået nogle naboer til at klage til kommunen. I april skal Amin Jensen til møde på rådhuset om sagen, skriver BT.

Hovedpersonen selv er forundret over den furore, skærmen har skabt.

- Det er et eller andet sted lidt sjovt, for bag mit hus står to store skorstene fra Dong, og to matrikler fra mig ligger en XL-Byg, som har en kæmpe lysreklame, som går lige ud til Gammel Køge Landevej, siger han til avisen.

Dyt i hornet

Komikeren erkender, at han burde have søgt om tilladelse inden han hængte reklamen op – fremfor, som nu, at have søgt om dispensation til at have den hængende.

Skærmen har ifølge BT kostet den nette sum af 200.000 kroner og har foruden reklamer for hans eget show også været brugt til at oplyse om kulturtilbud i Hvidovre Kommune.

BT har talt med flere naboer på stedet, der mener, lysreklamen er grim og er meget forstyrrende, særligt i mørke. Samtidig stjæler den opmærksomhed fra de mange bilister på den stærkt trafikerede vej, hvilket afstedkommer dyt i hornet fra andre.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik