Kæmpe p-anlæg på Riget

Byggeriet af Rigshospitalets nye parkeringshus, der opføres af et erfarent team af håndplukkede medarbejdere fra LM Byg A/S i Havdrup, skyder hastigt i vejret og åbner til sommer med 665 parkeringspladser.

- Vi er stolte over at være med på byggeriet af et nyt 'state of the art' parkeringshus, der kommer til at stå som et vartegn for det nye Rigshospital - landets specialiserede sygehus-spydspids.

Det er administrerende direktør og ejer af LM Byg A/S Carsten Mindegaard, der stiller skarpt på byggeriet af det nye parkeringshus ved Rigshospitalet, som firmaet opfører i hovedentreprise.

- Slutresultatet bliver 665 nye parkeringspladser fordelt på terrændæk og kælderetage samt ti 'split-level' parkeringsdæk, der pakkes ind i en facade af fjorten meter høje, drejede aluminiumslameller, som oplyses med skiftende farver, fortsætter Carsten Mindegaard og tilføjer, at det nye parkeringshus bliver opført med fokus på bæredygtighed, tidssvarende arkitektur, og fleksibilitet i forhold til en fremtidig udvidelse.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik