Kæmpe oplevelse: Susanne spottede en delfin i Øresund

Ægtepar på torskefangst i Øresund kom hjem uden fisk - men med en stor oplevelse i stedet

-Altså det var jo helt sindssygt. Jeg var lige ved at falde i vandet af overraskelse!

Susanne Sahlgren fra Kastrup glemmer sent den sejltur, hun i søndags hev sin mand ud på. Målet var at få fanget en masse lækre torsk, men i stedet var det noget helt andet, de to kom hjem med.

-Jeg prøver at lokke min mand til at fiske, og havde håbet, at hvis vi nu fangede en stor torsk, så ville han blive mere interesseret. Og så pludselig råbte han - "se der - en stor rygfinne". Jeg troede, at han tog gas på mig og ville skræmme mig - sådan Dødens Gab-agtigt, men så fik jeg pludselig øje på den, fortæller Susanne Sahlgren.

quote Jeg var lige ved at falde i vandet af overraskelse

Susanne Sahlgren - lystfisker og nu delfinspotter

Parret befandt sig i deres båd ud for Den Blå Planet i Kastrup ved bøjen, de rmarkerer sejlrenden. Og her skød rygfinnen igen og igen op omkring bøjen.,

-Jeg havde kun min telefon, men beyndte at filme, og så kom den igen. Det var en fantastisk oplevelse, fortæller hun..

Efterfølgende har Susanne Sahlgren vist sin video til medarbejdere fra Den Blå Planet, som bekræfter, at der ER tale om en delfin - og ikke for eksempel et marsvin.

-Der er masser af sild i Øresund nu, så delfinen har rigeligt at leve af. Jeg har før været ude at rejse og håbet at se delfiner, men det er aldrig lykkedes. Så er det da skægt, at det sker i Øresund i december i stedet for, griner hun.

Susanne og hendes mand kom hjem  fra sejlturen uden torsk. Men de skal ud igen -  for på et eller andet tidspunkt skal nytårsmiddsagen også hales i land.

-Og så håber jeg da, at der er rigtig mange andre, der tager ud for at se, om de er heldige at få øje på delfinen, lyder det

Vi ønsker held og lykke - både med torskejagten og med et eventuelt gensyn med Øresunds juledelfin.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik