Kæmpe multihal med 3.000 siddepladser til Hillerød

I 2019 får Hillerød en kæmpe, ny multihal med plads til næsten 9.000 tilskuere.

Kontrakten er underskrevet. I 2019 får Hillerøds borgere en splinterny og kæmpestor multihal. 

Hallen skal være en del af FrederiksbergCentret, og der kommer til at være plads til både sport, koncerter, teaterforestillinger, udstillinger og konference.

Multihallen bliver 8.880 kvadratmeter stor og får 3.000 siddepladser. Gulvarealet er 2.632 kvadratmeter, hvilket giver plads til en håndboldbane til turnering eller to træningsbaner til hverdag.

quote Vi kan ikke gøre noget ved håndboldkampens kvalitet, men stod folk i kø eller var der dårlig lyd? Hvis ikke vi skaber gode forhold, sælges der ikke billetter næste gang.

Projektleder Poul Nielsen fra totalentreprenøren C.C. contractors A/S

- Når for eksempel Nordsjællands Håndbold spiller hjemmekampe er der i dag 800 siddepladser, hvor de 300 er på halgulvet. Der er for lidt. Vi kan sælge flere billetter til koncerter og teater, siger direktør Carsten Larsen.

FrederiksborgCentret har allerede 1,1 million gæster årligt, men mon ikke det tal forøges med multihallens komme.

Totalentreprenøren C.C. contractors A/A, der også har stået bag Jyske Bank Boxen i Herning, er bag udformningen af multihallen: 

- Publikum skal have en god oplevelse: Vi kan ikke gøre noget ved håndboldkampens kvalitet, men stod folk i kø eller var der dårlig lyd? Hvis ikke vi skaber gode forhold, sælges der ikke billetter næste gang, siger projektleder Poul Nielsen fra totalentreprenøren C.C. contractors A/S. 

Byggeriet er budgetteret til 115 millioner kroner og første spadestik tages efter sommerferien med indvielse i foråret 2019. 

Se hallen her:

 
 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik