Jyske Bank bortviser medarbejder: Flyttede kundernes penge

En medarbejder er bortvist, mens flere andre er sendt hjem, fordi de arbejdede tæt sammen med vedkommende. Direktør kalder sagen usædvanlig.

En medarbejder i Jyske Banks afdeling på Algade i Roskilde har flyttet penge mellem kunders konti uden deres vidende – og er nu blevet bortvist for det. Det skriver Dagbladet Roskilde.

quote Vi er ved at udrede det, og det er vi ikke nået til bunds i endnu. Men vi er i dialog med kunderne, og vi holder dem selvfølgelig helt skadesløse

Hanne Birgitte Møller, forretningsdirektør, Jyske Bank Privatkunder

Det er uvist hvor mange penge der tale om – og det er heller ikke klart hvorvidt medarbejderen har høstet en økonomisk gevinst ved overførslerne, der blev foretaget fra rådgiverens egne kunders konti. 

- Vi er ved at udrede det, og det er vi ikke nået til bunds i endnu. Men vi er i dialog med kunderne, og vi holder dem selvfølgelig helt skadesløse, siger forretningsdirektør i Jyske Bank Privatkunder, Hanne Birgitte Møller, til TV 2 Lorry.

Medarbejdere hjemsendt

Foruden den bortviste medarbejder er flere andre medarbejdere hjemsendt. De er ikke mistænkt, og får derfor fortsat løn, men havde tætte arbejdsmæssige forbindelser til den bortviste.

Hanne Birgitte Møller beskriver episoden som ”meget, meget sjælden”. Hun har ikke kendskab til et fortilfælde i de 15 år, hun har været ansat i banken. Sagen er nu anmeldt til politiet.

- Vi er ved at flytte penge retur, og alene af den grund vil vi gerne have politiet til at efterforske, om der er foregået noget kriminelt, siger Hanne Birgitte Møller.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

fiskeauktion

playFiskegrossist i vildrede efter mink-aflivning: Frygter at brænde inde med tonsvis fiskeaffald

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere