Juletravlhed på posthuset: Sådan undgår du kø

PostNord skal håndtere rekord-mange forsendelser fra en-handlen i år. Det giver tryk på posthusene, men der er måder at slippe for ventetid.

PostNord har mere end travlt i disse dag. Tirsdag slog rekord med mere end 600.000 forsendelser fra e-handlen. Det højeste antal nogensinde på en enkelt dag.

Det giver naturligvis travlhed i de omkring 1100 posthuse. Og det kan give ventetid, når du skal hente dine pakker.

Men PostNord har nogle gode råd til, hvordan du undgår kø posthuset. 

Sådan undgår du at stå i kø på posthuset

Udnyt de lange åbningstider
I og med at posthusene typisk ligger i dagligvarebutikker med lange åbningstider, er det værd at huske på, at pakkerne kan hentes i hele butikkens åbningstid. Også når den værste juletrængsel er aftaget sidst på dagen.

Hold øje med netbutikkens frist
PostNord har sidste omdeling af pakker 23. december, men bestil gerne i god tid. Alle pakker, der kommer ind fra netbutikkerne senest 22. december, kommer ud inden juleaften. Det gode råd er at tjekke sidste frist for bestilling hos den enkelte netbutik.

Bestil til arbejdsplads eller Pakkeboksen
Med de rekordstore pakkemængder kan det ikke undgås, at nogle kunder kan opleve ekstra ventetid på posthusene, når så mange pakker på kort tid skal over disken. Et alternativ kan derfor være at bestille pakken til sin arbejdsplads eller til én af PostNords 475 Pakkebokse.

Få leveret pakken i skuret
450.000 danske husstande er tilmeldt PostNords gratis pakkeordning Modtagerflex, hvor man får pakken leveret et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme. Og det kan fx være i skuret eller i drivhuset og er særligt populært i den travle juletid.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik