Juletræets støtter blev for ivrige

Onsdag aften blev det muslimske flertal i Egedalsvænges afdelingsbestyrelse reelt set styrket.

Onsdag aften blev det muslimske flertal i Egedalsvænges afdelingsbestyrelse reelt set styrket, og det undrer mange, fordi formandsvalget viste støtte til tilhængere af et juletræ. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En af forklaringerne er, at de nye kræfter på afdelingsmødet endte med at være 13 kandidater på scenen, hvor kredsen omkring det muslimske flertal var omtrent det halve. Dermed blev stemmerne for et juletræ fordelt på flere kandidater, der endte med også at konkurrere mod hinanden og ikke kun det flertal, der havde stemt nej til afdelingsbestyrelsen.

I løbet af dagen i går stod det klart, at der ikke kom nogen hurtig afgørelse på, om Egedalsvænge får sit juletræ. Og det udløste en klar opfordring fra Steffen Morild, der er formand for Boligforeningen 3B på landsplan.

- Min fornemmelse fra afdelingsmødet er, at beboerne nu ønsker, at den nye bestyrelse vil samarbejde konstruktivt, fremadrettet og i øvrigt sætter juletræet op. Mit råd til bestyrelsen er derfor: Se at få sat det juletræ op, sagde Steffen Morild.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik