Juletræets støtter blev for ivrige

Onsdag aften blev det muslimske flertal i Egedalsvænges afdelingsbestyrelse reelt set styrket.

Onsdag aften blev det muslimske flertal i Egedalsvænges afdelingsbestyrelse reelt set styrket, og det undrer mange, fordi formandsvalget viste støtte til tilhængere af et juletræ. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

En af forklaringerne er, at de nye kræfter på afdelingsmødet endte med at være 13 kandidater på scenen, hvor kredsen omkring det muslimske flertal var omtrent det halve. Dermed blev stemmerne for et juletræ fordelt på flere kandidater, der endte med også at konkurrere mod hinanden og ikke kun det flertal, der havde stemt nej til afdelingsbestyrelsen.

I løbet af dagen i går stod det klart, at der ikke kom nogen hurtig afgørelse på, om Egedalsvænge får sit juletræ. Og det udløste en klar opfordring fra Steffen Morild, der er formand for Boligforeningen 3B på landsplan.

- Min fornemmelse fra afdelingsmødet er, at beboerne nu ønsker, at den nye bestyrelse vil samarbejde konstruktivt, fremadrettet og i øvrigt sætter juletræet op. Mit råd til bestyrelsen er derfor: Se at få sat det juletræ op, sagde Steffen Morild.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Vedat

playSætter telefoner i stand og forærer dem væk: "Ingen skal mangle det, jeg manglede"

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

Den Sønderjyske By

Omdiskuteret og langvarig boligsag kommer nu for retten

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere