Julekugler og nissemænd ad libitum: Nu er det jul igen på hjørnet

Igen i år er der ikke sparet på noget som helst når den ikoniske homobar Centralhjørnet løfter sløret for mange måneders intens juleforberedelse.

Ambitionsniveauet er præcis lige så skyhøjt som det plejer, når det ikoniske homoværtshus gør hjørnet helt klar til jul.

Ligesom sidste år - og de 15 år før det - er mottoet endnu en gang 'det kan aldrig blive for meget'. 

quote Vi plejer at have en kurv hængende over vores dør, men i år er det en mega monster krans, vi skal have op med julepynt i.

Torben B. Rasmussen, ejer af Centralhjørnet

Men selvom stilen er den samme, er der alligevel noget nyt på ydersiden af de brune vægge.

- Det er noget, vi aldrig har prøvet før. Vi plejer at have en kurv hængende over vores dør, men i år er det en mega monster krans, vi skal have op med julepynt i, fortæller ejeren af værtshuset Torben B. Rasmussen. 

 
 
Foto: Morten Bisgaard - TV 2 Kosmopol

'Jul på Hjørnet' er en Københavnertradition

Med det utrænede øje kan det hvert år se ud som om, at pynten har nået sit maks. Dog lykkes det altid at få plads til lidt ekstra i krogene. 

På Centralhjørnet, der er verdens ældste bøssebar, har de arbejdet på højtryk for at få de massive mængder af julekugler, plastikgran og kravlenisser klar til netop i dag. 

Afsløringen af julepynten, der hvert år overgår den forrige, er nemlig blevet en årlig begivenhed, som tiltrækker både lokale og turister.

 
 
Foto: Morten Bisgaard - TV 2 Kosmopol

quote Vi har altid sagt, at i de her julemåneder, der er vi det mest gennemfotograferede hjørne i hele København.

Torben B. Rasmussen, ejer af Centralhjørnet

- Vi har altid sagt, at i de her julemåneder, der er vi det mest gennemfotograferede hjørne i hele København. Og det er vi med garanti. Alle stopper op og tager billeder af vores facade, fortæller Torben B. Rasmussen.

Traditionen tro blev lysene tændt i dag kl. 16, hvor både spændt ejer og medarbejder, endnu engang åbnede dørene og løftede sløret for mange timers tophemmelig forberedelse.

Se her, hvordan det så ud da værtshuset sparkede julen i gang: 
 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik