Jonas blev truet med kniv til at udlevere sine bilnøgler

Tirsdag aften fik en 28-årig mand stjålet sin bil, efter han var blevet truet med kniv. Han tvivler dog på, at forbrydelsen bliver opklaret.

En 28-årig mand blev tirsdag aften truet med en kniv til at udlevere bilnøgler til en gerningsmand, der stak af sted i bilen.

Forbrydelsen skete, da den 28-årige var ude at gå en tur i Kongens Lyngby ved Trongårdsskolen, hvor han omkring klokken 23 blev han passet op af en ung mand, oplyser Nordsjællands Politi i den offentlige døgnrapport.

TV 2 Lorry har været i kontakt med den 28-årige anmelder, som selv har henvendt sig i håb om, at det kan være med til at få opklaret sagen.

- Så går han hen mod mig, ser på mig og tager kniven frem og siger 'giv mig bilnøglen'. Så giver jeg ham bilnøglen. Så siger han, 'giv mig din telefon', og så får jeg på en eller anden måde fremstammet, at jeg har glemt den. Så bliver han lidt perpleks, og løber sin vej, mens jeg også løber væk, siger 28-årige Jonas, der ikke ønsker sit efternavn nævnt, da episoden har gjort ham utryg.

Bilen, der blev stjålet, er en Skoda Rapid med registreringsnummer A 54 654, som egentlig tilhører Jonas' far.

Selv er Jonas ikke specielt optimistisk i forhold til at få opklaret forbrydelsen.

- Men man kan håbe på, at gerningsmanden har fået kolde fødder og har stillet bilen et sted. Så jeg håber, at hvis nogen ser bilen, at de ringe til politiet, siger han.

Sådan beskrives gerningsmanden ifølge Nordsjællands Politi

18-19 år, ca. 170 cm, afrikansk af udseende, spinkel af bygning. Iført sort løstsiddende tøj og kasket. Medbragte kniv. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik