Jesper Juls kæreste slipper for at betale skat af donationer

Zandra Schumann er taknemmelig over støtten efter politibetjent Jesper Juls død – og kan nu glæde sig over, at hun kan blive boende i huset.

Skud satte i december et brat punktum for Zandra Schumann og Jesper Juls liv sammen.

På klos hold blev den 43-årige politibetjent og hundefører dræbt foran politigården i Albertslund. Straks blev en indsamling sat i gang for at støtte hende økonomisk. Indsamlingen nåede op på 665.460 kroner.

Det beløb skulle hun umiddelbart betale skat af – men nu er der kommet en god nyhed, skriver fagbladet Dansk Politi.

quote Nu kan jeg endelig få sat et praktisk punktum. Det følelsesmæssige punktum ligger stadig et stykke ude i fremtiden – hvis det overhovedet kan sættes

Zandra Schumann, enke efter Jesper Jul

Kan blive boende

I slutningen af maj blev hendes skattesag nemlig afgjort. Zandra Schumann skal ikke betale skat af donationer. Det betyder at hende og sønnen kan blive boende i det rækkehus i Solrød, parret købte sammen.

- Nu kan jeg endelig få sat et praktisk punktum. Det følelsesmæssige punktum ligger stadig et stykke ude i fremtiden – hvis det overhovedet kan sættes. Det betyder utroligt meget, at jeg kan beholde vores fælles base med alle minderne, som vi fik opbygget sammen, siger hun til fagbladet.

Zandra Schumann udtrykker samtidig sin dybeste taknemmlighed over den støtte, hun blev mødt med.

Vil se gerningsmanden

- Jeg havde overhovedet ikke forventet så stor opbakning. Det har betydet så meget for mig. Jeg var først i chok, men langsomt begyndte virkeligheden at gå op for mig, siger hun.

Retssagen mod den 26-årige formentligt psykisk syge mand, der er tiltalt for drabet, begynder til efteråret. Og her vil Zandra Schumann sidde på tilhørerrækken.

- Jeg har brug for at se den mand, der tog Jesper fra mig, siger hun og erkender, at det bliver hårdt at være til stede.

- Men jeg er nødt til at være der, siger hun. 

Gense Zandra Schumanns tale fra fakkeltoget i december.

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik