Jernbanebro ved Vallensbæk monteret

I weekenden blev anden del af en 512 meter lang jernbanebro over Motorring 4 monteret i Vallensbæk. Broen er en del af den kommende jernbane mellem København og Ringsted.

Strækningen fra Vallensbæk Sø til og med Ishøj Stationsvej samt strækningen mellem Holbækmotorvejens sammenfletning med Motorring 4 til og med Ishøj Stationsvej var lukket for trafik i sydgående retning hele weekenden frem til mandag morgen, mens broelementer blev monteret.

De enkelte elementer var op mod 39 meter og med en vægt på omkring 200 ton. De ankom med ni særtransporter fra Korsør i korteger af to til fire blokvogne med cirka 30 kilometer i timen.

Selv om broelementerne hen over Motorring 4 snart er på plads, vil der stadig skulle udføres monterings- og svejsearbejde på den kommende jernbanebro.

Det betyder, at bilister må indstille sig på indsnævrede kørebaner og nedsat hastighed ved Vallensbæk frem til sommeren 2016.

Arbejdet med at etablere den nye jernbanebro gik i gang i starten af 2015 og forventes færdigt i slutningen af 2016. Banen mellem København og Ringsted åbner i december 2018.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik