Jeanette Ottesen misser DM efter overfald

Den danske svømmer Jeanette Ottesen er så medtaget efter et overfald, at hun melder fra til DM i juli.

Den danske svømmer Jeanette Ottesen melder fra DM i Svømning i juli, men håber fortsat at kunne stille op for Danmark ved VM i Kazan i begyndelsen af august.

Baggrunden er, at Ottesen sammen med sin kæreste i weekenden blev overfaldet i København, hvilket har resulteret i en brækket lillefinger og en stærkt forstuvet ringefinger. Det skriver TV2 Sport.

- Det betyder, at jeg ikke kommer til at svømme DM her i starten af juli, men jeg regner dog stadig med at tage med landsholdet på træningslejr til Kroatien senere som forberedelse til Kazan.

- Men det er helt klart ikke optimalt lige nu, siger Jeanette Ottesen til TV2 Sport.

Jeanette Ottesen er samtidig rystet over overfaldet, som i dén grad forstyrrer hendes træning og planlægning. Hun har været ude at svømme en lille tur og mærker smerter samt den psykiske belastning.

- Jeg er dybt chokeret. Vi blev overfaldet i bilen midt i København, da personen, der kørte bag ved, syntes, jeg kørte for langsomt. Han slog Marco flere gange i hovedet, og da jeg forsøgte at forsvare ham, blev jeg ramt på mine fingre, fortæller Jeanette Ottesen videre.

Jeanette Ottesens kæreste er svømmeren Marco Loughran, der også er professionel svømmer for England, og han er hårdere medtaget med et hul i hovedet, et flækket øjenbryn, nogle knækkede tænder og en skulder, der gør ondt.

Der svømmes DM på langbane fra den 4. juli. VM afholdes i den russiske by Kazan fra 2.-9. august.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere