Jarlov: Urimeligt at Spar Nord-formand mistede sit job

Tommy Petersen (R) opsagde i fredags sine konti i Spar Nord, efter bankens rådsformand havde udtalt sig kritisk om den kommende Regnbueplads. Rasmus Jarlov (K) forstår ikke kritikken af banken.

Spar Nord Københavns bankrådsformand Thomas Højlund mistede i fredags sit job, efter at han i et høringssvar havde skrevet, at det var 'pinligt' og 'useriøst' at opkalde pladsen lige foran banken på Rådhuspladsen for Regnbuepladsen. Han kaldte det samtidig for et 'intetsigende fantasinavn'.

Men det var helt urimeligt, at han mistede sit job på det, lyder det fra Rasmus Jarlov, politisk leder for de konservative i København.

"Det er lidt polemisk. Men han har ret i den kritik, han bringer frem. Det synes jeg, man skulle lytte til i stedet for straks at fare ud og kalde ham homofob og bøssehader og sige, at han hører hjemme øst for Uralbjergene. Man hænger ham ud på en måde, som betyder, at han nu har mistet sit job", siger han.

Tommy Petersen, som er medlem af Borgerrepræsentationen for de radikale, er dog langt fra enig.

Han valgte i fredags at opsige sin konto i Spar Nord, da han ikke ønsker at blive associeret med 'det menneskesyn', og da han mener, udtalelserne er 'manglende respekt for en minoritets frihedskamp', som han forklarer i Kont@kt.

Se hele debatten mellem Rasmus Jarlov og Tommy Petersen i Kont@kt HER.

Du kan også følge Kont@kt på facebook: www.facebook.com/lorrykontakt


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik