Påskeæggejagt i Frederiksberg Have Foto: Pressefoto

Jagten på påskeæg går snart ind i Frederiksberg Have

Legesyge påskeharer og kendte figurer fra børnesange underholder på lørdag i Frederiksberg Have. Her kan børn og voksne jagte påskeæg i stor stil.

Påsken står for døren, og når skolerne ringer ud i dag, har langt de fleste børn påskeferie. Men hvad skal man så give sig til?

En tur i Frederiksberg Have kunne være et bud. Her kan hele familien, for femte år i træk, jagte påskeæg i den gamle have.

Arrangementet starter klokken 10.00 og slutter klokken 15.00. I det tidsrum kan du troppe op ved legepladsen i haven og få udleveret skattekort og instruktioner til jagten.

Den romantiske haves snoede stier lægger grus til en massiv folkevandring, når op mod 10.000 gæster ventes at besøge årets påskeæggejagt.

På ruten kan du møde påskeharer, en - af de tre - spillende kinesere fra Højbro Plads, en tapper soldat og en smuk prinsesse. Turen tager mellem en halv og en hel time.

Så løber ungerne forvildet rundt, og mangler de desuden sukker til depoterne, så er Frederiksberg Have et godt bud på en god lørdagsaktivitet. 

Arrangementet, der afholdes lørdag den 19. marts, er gratis for alle, og der deles påskeæg ud til alle de børn, som kan gennemføre de fem poster på ruten.

Påskeæggejagt i Frederiksberg Have

  • Arrangementet foregår lørdag den 19. marts 2016 i Frederiksberg Have.
  • Mød op mellem kl. 10-15 ved legepladsen, hvor der udleveres et skattekort og instruktioner.
  • De små deltagere får en overraskelse.
  • Påskeægjagten varer en halv til en hel time, og I kan møde op når som helst i tidsrummet kl. 10-15.
  • Arrangementet, der er særligt relevant for børnefamilier, er blevet en populær tradition i mange familier. Sidste år var påskeægjagten besøgt af ca. 10.000 store og små deltagere, der var ude at nyde en hyggelig dag sammen i det fri.
  • Der udleveres skattekort og overraskelser i et begrænset men stort antal, så længe lager haves.