Mand med økse jagtede 21-årig gennem boligområde

En 37-årig mand er blevet anholdt for at true en ung mand på livet med en økse.

En 21-årig mand måtte tage benene på nakken, da han onsdag eftermiddag ragede uklar med en 37-årig mand i Grønlykkeparken i Greve.

Klokken 15:54 fik politiet via alarm 112 melding om, at der var et slagsmål i gang ud for en opgang i boligkvarteret.

Ved politiets ankomst blev det klarlagt, at en mand havde jagtet en anden mand med en økse, og at manden med øksen var forsvundet ind på sin bopæl.

Ingen var kommet til skade, idet øksen kun var brugt som trusselsvåben. Politiet henvendte sig efterfølgende hos en 37-årig mand fra Greve, som blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Ved en ransagning af hans bopæl fandt politiet ud over den omhandlede økse også en ulovlig kniv samt en joint og to gram hash, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bad 21-årig om at blande sig udenom

I forbindelse med afhøringen for overtrædelse af straffeloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer blev det klarlagt, at den 37-årige havde bedt den 21-årige mand, der kom fra Ishøj, fjerne sig fra gården ved opgangen.

Det var den 21-årige blevet irriteret over, og han bad den 37-årige blande sig udenom.

Den 37-årige hentede derefter en økse og optrådte truende over for den 21-årige, der flygtede fra stedet uden at komme til skade, mens et vidne lagde sig imellem parterne.

Politiet løslod den 37-årige, da der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afgøres.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik