Voldsom ulykke i Nordsjælland: 6 er kommet til skade

Seks personer er kommet til skade i forbindelse med, at to biler er stødt sammen på Isterødvejen mellem Hillerød og Hørsholm.

Det gik forfærdeligt galt, da en 51-årig mand i en militærbil lørdag morgen foretog en u-vending på Isterødvejen i Nordsjælland. 

Manøvren resulterede i et voldsomt sammenstød, hvor seks personer blev kvæstet.

En af de tilskadekomne er en blot 15-årig pige, oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Der er sket det, at en større militærbil er ved at lave en u-vending. Så kommer der en bil bagfra og kører ind i bilens venstre side, mens den er ved at lave u-vendingen, siger vagtchef Martin Bakke og fortsætter:

- Der er to, der er kommet alvorligt til skade. Den ene af dem har en hovedlæsion.

Vagtchefen oplyser, at der var to personer fra militæret i den store bil, en Mercedes Vito, mens der var fire personer i den mindre bil, der kørte ind i den. 

 
 

Ulykken skete kort før klokken 7.30 på Isterødvejen 500 meter syd for Kirkeltevej. Isterødvejen er klokken 10.40 fortsat spærret i begge retninger, oplyser politiet.

De to personer, der er kommet alvorligt til skade, er bragt til Rigshospitalet. En tredje er bragt til Herlev Sygehus. Tre personer måtte skæres fri. Det er endnu uvist, hvor alvorligt de er kommet til skade.

- Føreren af personbilen, der kører ind i den anden bil, mens den er ved at lave u-vendingen, er en 25-årig mand. Der er også en 15-årig pige i bilen. Jeg kender ikke deres tilstand, siger vagtchef Martin Bakke til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik