Ishøj: 45-årig mand jagtet med kniv

To gerningsmænd har overfaldet en mand og stukket ham i armen. Politiet har indtil videre kun få spor i sagen

Vidner har natten til søndag ringet til politiet, da de så en mand blive jagtet gennem et boligområde af to andre mænd.

Jagten kulminerede med et knivstikkeri, hvor manden blev stukket i armen.

Han er ikke i livsfare, og søndag formiddag er han ved at være færdigbehandlet på sygehuset, oplyser vagtchef Peter Grønbek, Københavns Vestegns Politi.

Politiet har indtil videre ikke særlig mange oplysninger at gå efter i jagten på gerningsmændene, der forsvandt fra stedet, før politiet nåede frem.

Det var klokken 02.16 natten til søndag, at politiet fik den første anmeldelse om, at en mand blev jagtet af to andre i Strandgården i Ishøj.

- De jagter ham over noget terræn, hvorefter han forsøger at søge tilflugt i en opgang. Han nåede aldrig ind i opgangen, fordi den er låst, og da han forsøger at løbe videre, snubler han, og de to mænd overfalder ham, sagde vagtchef Jens Møller natten til søndag til Ritzau.

Ved overfaldet stak den ene mand offeret med en kniv, der ramte ham i armen.

Flere vidner overværede jagten og alarmerede politiet. På grund af mørket er det dog sparsomt med oplysninger i sagen.

Gerningsmændene er beskrevet som to yngre mænd af anden etnisk oprindelse end dansk. Vidnerne har imidlertid ikke kunnet give et nærmere signalement.

Heller ikke ofret - en 45-årig mand fra Gambia - har kunnet bidrage med et signalement.

- Vi har snakket med manden, men han kunne ikke bidrage med de helt store ting. Han kunne ikke give et særlig godt signalement, så vi har ikke det helt store at gå efter, siger Peter Grønbek.

Politiet undersøger søndag blandt andet, om jagten og knivstikkeriet kan være optaget af overvågningskameraer i området.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik