Ishockeyklub får nok: Truer fans med karantæne

Ishockeyklubben Herlev Eagles truer med at give fans karantæne. Det sker efter en episode med fyrværkeri, hvor en kamp måtte udskydes 35 minutter.

Røg fra fyrværkeri prægede fredag ishockeykampen mellem Herning Blue Fox og Herlev Eagles.

Der var tale om den første kvartfinalekamp mellem de to klubber, som Herlev-mandskabet overraskende vandt med 2-1 på udebane.

Det var angiveligt en fan fra Herlev Eagles, der havde antændt fyrværkeriet, som betød, at tilskuerne blev evakueret, og at kampen blev udsat 35 minutter.

Vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi roser de Herlev-fans, der henvendte sig og fortalte, at det var noget almindeligt fyrværkeri, der var fyret af.

Det betød, at politiet hurtigt kunne fastslå, at der ikke var tale om giftig røg og dermed give folk lov til at komme ind i hallen igen, så kampen kunne genoptages.

Hos Herlev Eagles tager man afstand fra alle former for pyroteknik.

- Opbakningen fra vores supportere er uvurderlig, og vi håber, at I vil støtte holdet i de kommende ude- og hjemmekampe.

- Pyroteknik/kanonslag og andet fyrværkeri hører dog ikke hjemme i en skøjtehal, og vi tager på det kraftigste afstand fra, at det bliver antændt før, under og efter vores kampe.

- Vi i Herlev Eagles ønsker ikke at være berygtet som holdet, hvis fans ikke kan opføre sig ordentligt, skriver Herlev Eagles på sin hjemmeside.

Klubben truer med karantæne, hvis reglerne ikke overholdes i de kommende kampe.

- Derfor vil der blive uddelt karantæne til alle Herlevs kampe på ude- og hjemmebane i et år, når de ansvarlige bliver fundet.

- Ved gentagelse risikerer vi at skulle spille for tomme tribuner og modtage andre økonomiske sanktioner. Dette vil naturligvis skade klubben og vores chancer for avancement i årets turnering.

- Skulle der alligevel blive antændt fyrværkeri af nogen art i de kommende udekampe i Herning, vil alle Herlevs supportere blive sendt ud af hallen resten af kampen, skriver klubben.

Søndag aften tager Herlev imod Herning i klubbernes andet møde i kvartfinaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere