Irma dropper provinsen: Lukker 11 butikker

De udvalgte butikker har allerede sidste åbningsdag den 8. april.

For rigtig mange sjællændere er Irmapigen og de blå tilbudsskilte et fast holdepunkt, når de daglige indkøb skal gøres. 

Men nu er en epoke med nykværnet kaffe og personale i ternet skjorte slut. I hvert fald hvis man bor i Frederikssund, Høje Taastrup eller Værløse. 

Coop Danmark, som står bag Irma-kæden, har i dag meddelt, at man på landsplan lukker 11 butikker. Syv af dem ligger her i TV 2 Lorry område. 

- Jeg er naturligvis oprigtigt ked af, at der skal lukkes 11 butikker. Nu har vi fokus på, at de medarbejdere, der har fået en opsigelse, kommer bedst muligt videre, siger Ulla Jensen, der er tillidsrepræsentant og formand for Landsklubben Irma Butikker i en pressemeddelelse fra HK Handel. 

Disse syv butikker lukker i vores område

Irma Frederikssund
Irma Roskildevej, Valby
Irma Sundbyvester Plads
Irma Taastrup Hovedgade
Irma Værløse
Irma Valby Langgade
Irma Virum

Årsagen til de mange lukninger skyldes skuffende omsætning i butikkerne. Desuden passer de udvalgte butikker ikke ind i den nye strategi bag Irma, hvor man vil statse på København og Nordsjælland. 

- Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaserede fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her, siger Irmas direktør, Søren Steffensen i en pressemeddelelse. 

Coop har tilkendegivet over for HK Handel, at de vil forsøge at finde andre job til så mange som muligt andre steder i Coop.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik