Investor-flop: Køge Park mangler 26 millioner

Seks dage før Køge Parks skæbne afgøres, mangler der 26 millioner i investor-kassen.

Køge Park kan meget vel blive droppet. Kort før stadionbyggeriets skæbne skal afgøres, mangler der nemlig 26 millioner i investor-kassen. Det skriver Dagbladet Køge.

Ifølge dagbladet er der aktuelt kun sikret ni millioner kroner fra primært investorer 'tæt på HB Køge'. Om seks dage skal der minimum være 35 millioner i investor-kassen.

Der mangler således mindst 26 millioner kroner, og derfor forventer Liberal Alliances Jeppe Lindberg 'en meget klar byrådsbeslutning om at droppe projektet'.

- I lyset af, at der tilsyneladende kun er skaffet så få investor-kroner, burde det her projekt være stoppet allerede i sommer eller som minimum have været til en debat i byrådet, hvor vi alle fik indsigt i, hvordan det rent faktisk gik, siger Jeppe Lindberg til Dagbladet Køge.

Gruppeformand for SF i Køge, Thomas Kielgast, er ikke enig. Han erkender, at tirsdag den 15. december er en afgørende dato, men han er ikke parat til at sparke drømmen om Køge Park til hjørne.

- Vi smider ikke tøjlerne endnu, for vi tror på Køge Park som et godt projekt for breddeidrætten, og vi er parate til at forfølge nye veje, siger Thomas Kielgast til Dagbladet Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

SAS Scandinavian Airlines

Corona giver SAS største underskud i selskabets historie

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere