Person ramt af tog: Togdrift blev indstillet onsdag aften

Efter en personpåkørsel ved Carlsberg Station onsdag aften stod alle togene stille mellem København H og Høje Taastrup i en halvanden time.

(Arkivfoto) Væltet lastbil spærrer rampe ved Frederikssundmotorvejen. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Onsdag aften blev al togdrift indstillet mellem København H og Høje Taastrup efter en personpåkørsel ved Carlsberg Station. 

Det oplyste DSB på sin trafikinformationsside.

Samtidig holdt alle S-tog stille mellem Valby St. og Dybbølsbro St. Enkelte fjerntog kørte dog fra lufthavnen til Høje Taastrup uden om Valby St.

- Passagererne skal regne med aflysninger og store forsinkelser på togene. Vi har ingen prognose for, hvornår vi kan køre forbi Valby St. igen, meddelte DSB klokken 20.37.

00:40 Luk video

Togbusser indsat

Hovedstadens Beredskab oplyste på twitter, at de var er på vej til en personredning mellem Carlsberg Station og Valby Station på banelegmet. Anmeldelsen kom ind klokken 20.19.

- Vi arbejder på højtryk dernede. Vi forventer at forlade stedet snarest, fortalte Henrik Stormer, som er vagtchef ved Københavns Politi.

Vagtchefen kunne yderligere fortælle, at manden der blev ramt af toget ikke var omkommet.

Kl. 21.06 oplyste DSB på sin hjemmeside, at der var indsat togbusser mellem København H og Valby St. 

Unge på sporene

Efterfølgende skrev Københavns Politi på twitter, at de havde observeret unge på sporene ved Valby Station.

Vagtchef Henrik Stormer kunne her fortælle, at der var tale om en gruppe passagerer i S-toget, der var gået ud på sporene, fordi de var trætte af at vente på, at togene holdt stille.

Denne hændelse var med til at skabe ekstra forsinkelser, oplyste Københavns Politi.

Kl. 21.18 kunne politi og redning så fortælle, at de var færdige med deres arbejde ved Carlsberg St., og en lille time efter fulgte Banedanmark så trop ved at oplyse, at både S-tog og fjerntog kørte igen. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik