Indenrigsspor får rejsende hurtigt gennem sikkerhedskontrol

Flere end 440.000 har benyttet sig af sporet i år, og 99,6 procent af alle har ventet under de fem minutter, som var målet.

Sidste år introducerede Københavns Lufthavn et særligt hurtigt spor, så indenrigsrejsende kunne komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Indenrigssporet skulle sikre, at man som rejsende kom igennem sikkerhedskontrollen på under fem minutter.

En ny opgørelse fra lufthavnen viser, at flere end 440.000 har benyttet sig af sporet i år, og 99,6 procent af alle har ventet under de fem minutter. Faktisk har den gennemsnitlige ventetid i alle månederne været under 2 minutter, oplyser Københavns Lufthavns i en pressemeddelelse.

Lufthavnen glæder sig

Københavns Lufthavn glæder sig over den positive modtagelse fra de indenrigsrejsende:

- Når man rejser indenrigs er det vigtigt at kunne komme hurtigt gennem lufthavnen. Derfor oprettede vi indenrigssporet, og vi er utrolig glade for, at de rejsende har taget så godt imod det og at op mod en halv million allerede har brugt det, siger Kasper Hyllested, der er pressechef i Københavns Lufthavn.

Gratis afbenyttelse

Han opfordrer samtidig til, at flere husker at bruge sporet, når de flyver fra Københavns Lufthavn til en af de seks andre lufthavne i Danmark, der er ruter til fra København:

- Reglerne er jo sådan, at alle, der har en billet til en af de danske lufthavn, gratis kan benytte det særlige indenrigsspor. Det er tydeligt markeret med en grå stribe på gulvet, hvor der står "Indenrigs/Domestic". Hvis man bruger det, så er man sikret, at man kan komme lynhurtigt gennem sikkerhedskontrollen, forklarer Kasper Hyllested.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik