Indbrudstyve sprang ud af rullende bil med politiet i hælene

En dommer har varetægtsfængslet to rumænske mænd for et villaindbrud natten til søndag.

To rumænske mænd er lørdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet frem til den 25. september efter et grundlovsforhør i dommervagten.

Mændene er sigtet for at have begået indbrud i en villa i Toftekæret i Farum ved 04-tiden i nat, oplyser Jakob Tofte, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Politiet fik anmeldelsen om indbruddet via et alarmselskab, som havde direkte overvågningsbilleder af de to mænd, mens de gik rundt inde i villaen.

- Vi sender en patrulje afsted, som ved ankomst til stedet ser en bil med to mænd, som passer på beskrivelsen. Bilen forsøger at køre væk derfra. Så vi eftersætter den, siger Jakob Tofte.

Sprang ud af rullende bil

Nogen længere biljagt blev det dog ikke. Efter kort tid valgte de to mænd at hoppe ud af bilen, mens den fortsat rullede.

- Bilen ruller videre og rammer ind i en parkeret bil og et træ. Vi løber efter dem og får indhentet og anholdt den ene, mens den anden senere bliver fundet ved hjælp af en af vores politihunde, siger Jakob Tofte.

Ifølge vagtchefen er de to rumænske mænd født i henholdsvis 1988 og 2000. Det er uvist, hvordan de forholder sig sigtelsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik