Indbrudstyv anholdt efter dramatisk flugt

Efter en dramatisk flugt nord for København med politiet i hælene blev en 33-årig mand natten til lørdag anholdt og sigtet for tre indbrud og diverse overtrædelser af færdselsloven.

I forbindelse med et indbrud i Humlebæk fredag middag så et vidne en VW Touareg, som politiet kunne konstatere var stjålet.
Bilen kunne hurtigt sættes i forbindelse med andre indbrud, og ved 22-tiden opsporede en politipatrulje den i Holte-Øverød-området. Men manden tog flugten med sømmet i bund.
Først 20 minutter senere lykkedes det at få ham standset på Frederik Clausens Vænge i Holte, hvor han stak af til fods og henvendte sig til flere borgere og bad om kørelejlighed til København, inden han blev anholdt.
I området fandt politihunde senere en taske med indbrudsværktøj, som tyven havde smidt fra sig.
- Vi kan direkte sætte manden i forbindelse med tre indbrud i Nordsjælland, og jeg er sikker på, at der kommer flere til, siger vagtchef Bruno Witting-Hansen, Nordsjællands Politi.
Den 33-årige er for nylig løsladt fra fængsel og er uden fast bopæl. Ud over sigtelserne for tyveri kan han imødese sigtelser for at have kørt for stærkt, for at have kørt over for rødt lys og for at have torpederet et trafiksignal og en patruljevogn.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Maria-sagen

Politiet leder nu efter forsvundne Maria i skovområde - frygtes dræbt

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Brand 1

Kraftig brand i båd - beredskab frygtede, at ilden spredte sig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere