Indbrudsbyge mod Netto-butikker i samme by samme nat

Politiet efterforsker sagerne som serieindbrud, der formentlig er begået af den samme gerningsperson.

Netto er kendt for at have nogle gode slagtilbud. Men det er yderst tvivlsomt, at det var billige dagligvarer, der var målet, da tyverialarmerne sent lørdag aften blev udløst i flere Netto-butikker i Greve.

Klokken 23.45 fik politiet en anmeldelse om, at en tyverialarm og en røgkanon var gået i Netto på Jerismosevej.

En patrulje kørte frem til stedet, men der blev umiddelbart ikke fundet tegn på, at der havde været indbrud i butikken, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i den offentlige døgnrapport.

Netto på Jeruismosevej i Greve.
Netto på Jeruismosevej i Greve.
Foto: Google maps - Street View

Godt et kvarter senere, klokken 23.59, var den så gal igen. Denne gang i Netto på Eriksmindevej, hvor der indløb en anmeldelse fra et alarmselskab om indbrud.

Politiet kom frem til stedet, hvor hoveddøren var blevet opbrudt. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget, og noget kunne tyde på, at gerningsmanden var blevet forstyrret af butikkens røgkanon, oplyser politiet.

Netto på Eriksmindevej i Greve.
Netto på Eriksmindevej i Greve.
Foto: Google maps - Street View

Klokken 00.02 fik politiet så den tredje anmeldelse. Denne gang var det Netto på Lilleholm, der havde haft indbrud.

Politiet kørte frem til stedet og foretog en undersøgelse af gerningsstedet. Der var ikke et overblik over eventulle stjålne tyvekoster ved undersøgelsestidspunktet, og det lykkedes heller ikke politiet at fange nogen gerningspersoner.

Politiet efterforsker nu de tre indbrud mod Netto som serieindbrud, der formentlig er begået af samme gerningsmand/mænd. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik