Indbrud hos rockernabo i Vanløse

Naboen til Bandidos rockerborgen på Tudskærvej i Vanløse, Lars Georg Jensen haft indbrud i sit hjem. Lars Georg Jensen er desuden formand for grundejerforeningen, der har kæmpet for at få rockerne væk fra vejen.

Det skriver DR København.

Ifølge formanden er indbruddet sket på et tidspunkt mellem lørdag eftermiddag og søndag morgen, og der er blandt andet blevet stjålet computere, fotoudstyr, smykker, parfume og solbriller.

- Og så er der tilsat en ordentlig portion hærværk. Der er trampet på alt muligt. Kassen med vores bryllupsbilleder er trampet på. Det hele ligger og flyder overalt. Det er fuldkommen gennemrodet, siger Lars Georg Jensen.

Lars Georg Jensen har tidligere fået smadret sine ruder, efter at han stod frem i TV-Avisen og fortalte, at rockerne angiveligt havde krævet en halv million kroner for at flytte fra huset.

Derfor er weekendens indbrud med til at forværre den følelse af utryghed, som han har følt, siden Bandidos rockernes tilflytning.

- Det bliver bare lagt oveni den allerede eksisterende utryghed, som vi beboere føler. Kvarteret har udviklet sig til et kvarter, hvor man er utryg i ens eget hjem.

Ifølge Københavns Politi har der været indbrud flere steder i Vanløse i nat. Derfor er den foreløbige vurdering, at det ikke er rockerne, der står bag indbruddet hos Lars Georg Jensen.

- Umiddelbart er der ikke noget, der tyder på det. Det ligner et banalt indbrud, siger John Hansen, vagtchef ved Københavns Politi.

Politiet har foretaget en anholdelse i sagen, men det vides endnu ikke, om den mistænkte også står bag indbruddet i formandens bolig. Det er også for tidligt at sige, om den mistænkte har forbindelser til rockerne.

Hvis alt går efter planen kan Lars Georg Jensen og de øvrige beboere på Tudskærvej se frem til at gå 2014 i møde med en forvisning om, at vejen igen er rocker-fri.

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg har nemlig givet Bandidos rockerne til udgangen af året til at fraflytte adressen.

Gør de ikke det, vil de blive pålagt daglige tvangsbøder, og hvis de vælger ikke at betale disse, ryger huset på tvangsauktion efter en måneds tid.

- Men selv hvis de er væk, og det vil jeg se, før jeg tør tro på det, vil der formentlig gå lang tid, før vi beboere vil føle os trygge igen, siger Lars Georg Jensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Retten i Roskilde

Bedrog svage og ældre for millioner: Mand fra Greve fængslet

Lucas Kragh Christiansen

Politiet efterlyser igen mistænkt med nyt foto fra efterforskningen

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere