Igen: Ryanair udvider i Københavns Lufthavn

Lavprisselskabet spiser sig ind på SAS og Norwegian

SAS er størst. Norwegian er næststørtst. Og lavprisselskabet Ryanair er tredjestørst i Københavns Lufthavn. Men langsomt spiser irerne sig ind på de to nordiske konkurrenter.

På et pressemøde i dag offentliggjorde Ryanair, at de åbner fire nye flyruter fra Københavns Lufthavn efter årsskiftet. Når de åbner, kan man flyve billigt til Pescara i Italien, Thessaloniki i Grækenland, Valencia i Spanien og Zadar i Kroatien.

Det var selskabets administrerende direktør, Michael O´Leary, der på et pressemøde i dag offentliggjorde den planlagte udvidelse, og han satte trumf på ved at bebude, at det kontroversielle irske selskab også gør klar til at sætte priserne - ned.

- Kunderne kan se frem til endnu lavere priser for sommeren 2017, og som vores seneste vejledning bekræftede, forventer vi, at de gennemsnitlige priser vil falde med mellem 10 og 12 procent de næste 6 måneder indtil marts 2017, siger han fortalte han.

Selskabet forventer at flyve med 2,5 millioner passagerer til og fra København i løbet af næste år fordelt på 120 ugentlige afgange. Allerede i første halvdel af i år var Ryanair lufthavnens tredjestørste selskab målt på antallet af passagerer.

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik