Igen knuste ruder hos grundejerforeningsformand

For anden gang på under to uger har formanden for en grundejerforening i Vanløse fået sine ruder knust af ukendte gerningsmænd.

Grundejerforeningen kæmper for at få en gruppe Bandidos-rockere til at flytte fra et hus i kvarteret.

- Der er smadret tre ruder den her gang. Vores splinternye stuevindue er i tusinde stykker. Det er totalt kaos i vores hjem og vi er selvfølgelig rystede, fortæller Lars Georg Jensen, der er formand for grundejerforeningen Tudskærvej til DR Nyheder.

Ruderne blev knust på én gang med et stort brag. Så der må have været flere gerningsmænd om det, mener Lars Georg Jensen.

Første gang familien fik ruderne knust var natten efter Lars Georg Jensen stod frem i TV Avisen på DR og fortalte, at rockerne havde krævet en halv million kroner for at flytte.

I sidste uge besluttede Københavns Kommune så at forsøge at få rockerne smidt ud af den villa de holder til i. Kommunen vil bruge en bestemmelse om at villaen kun må bruges til beboelse.

- Nu er det jo en sag mellem kommunen og rockergruppen. Men ikke desto mindre er det altså os der får smadret vinduer. Det er meget, meget uheldigt, siger Lars Georg Jensen.

Han understreger, at han selvfølgeligt ikke ved, om rudeknusningen hænger sammen med sammen med sagen om rockerne.

- Det må politiet jo finde ud af, siger Lars Georg Jensen.

I hver femte kommune landet over er rockere eller bander flyttet ind i boligområder. Det viser en rundspørger DR Nyheder har lavet blandt kommuner og ejendomsmæglere.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik