I fremtiden behøver du ikke din pung i Tivoli - bare husk mobilen

Tivoli og Mobilepay har indgået et samarbejde, der kan betyde, at du i fremtiden kan få en tur i rutchebanen uden at hive pungen op af lommen.

Skal du have dig en candy floss i Tivoli i fremtiden, eller vil du gerne købe en tur i Dæmonen - så lad pungen blive i lommen, og brug i stedet din mobil.

quote Over tid håber vi, at endnu flere mobile betalingsmåder vinder indpas, så nogle Tivoli-gæster helt kan droppe kort og kontanter, hvis de måtte ønske det.

Mark Wraa-Hansen, adm. direktør hos Mobilepay

Det er håbet for et samarbejde mellem Tivoli og betalingsappen Mobilepay.

Samarbejdet betyder, at gæsterne i fremtiden nemmere skal kunne bruge mobilen som betalingsmetode i forlystelsparken.

Til at starte med har Tivoli opgraderet 202 betalingsterminaler til at kunne håndtere bluetooth. Det betyder, at gæsterne nu kan betale kontaktløst med mobilen.

3,8 millioner danskere bruger Mobilepay.

Tivoli havde 4.377.000 gæster i 2017.

Nemmere og smidigere for gæsterne

I de kommende år vil de to virksomheder i samarbejde udvikle nye betalingsmuligheder i Tivoli.

- Vi vil gerne bidrage til at gøre det nemmere og hurtigere at prøve forlystelser, købe drikkevarer og meget andet. Over tid håber vi, at endnu flere mobile betalingsmåder vinder indpas, så nogle Tivoli-gæster helt kan droppe kort og kontanter, hvis de måtte ønske det, siger Mark Wraa-Hansen, adm. direktør hos Mobilepay i en pressemeddelelse.

- Tivoli passer godt til MobilePay, fordi kundeoplevelsen er i centrum for alt, hvad Tivoli gør, siger han.

Også Tivoli er glad for samabejdet.

- Vi vil gerne styrke den digitale kundeoplevelse og gøre tingene nemmere og smidigere for vores gæster. Her kan MobilePay bidrage positivt i en række betalingssituationer. Jeg er sikker på, vores gæster vil opleve store fordele ved de nye løsninger, når de løbende bliver integreret i Haven, siger Lars Liebst, der er Tivolis direktør i en pressemeddelelse.​


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik