Min mening: I Danmark er jeg ikke født, men her har jeg hjemme

Naser Khader (K) vil arbejde for en stram og realistisk udlændingepolitik, der skal omfavne dem, der vil Danmark, og udfordre dem, der ikke vil Danmark.

Af Naser Khader, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti for Sjællands Storkreds

Jeg elsker Danmark, dansk kultur og de frihedsværdier, vi har i Danmark: Demokrati, ytringsfrihed, pressefrihed, trosfrihed og ligestilling mellem kønnene.

Jeg har kun én mærkesag: Danmarks fremtid.

Der findes kun ét Danmark i verden, og som én, der kommer udefra og har rejst meget, så ved jeg, at vores land er unikt.

Danmark skal gives videre til vores børn i ordentlig stand. Vi har pligt til at passe på kulturen, miljøet, økonomien, velfærdssamfundet og sammenhængskraften i vores land. I respekt for dem, vi modtog Danmark af, og dem, vi giver landet videre til.

MIN MENING - PÅ VEJ MOD VALG

Frem mod det kommende folketingsvalg har TV 2 Lorry givet spidskandidater for alle partierne i storkredsene i Hovedstadsområdet mulighed for at komme til orde med holdninger og meninger.

Under overskriften "Min mening" skriver kandidaterne indlæg, som kan danne grundlag for en debat med andre kandidater og vælgere.

Slut med ghettoer i 2030

Der er klare grænser for, hvor mange udlændinge Danmark kan tage imod. Det gælder især udlændinge med en helt anden kulturbaggrund end den danske.

Det udfordrer vores velfærdssamfund og sammenhængskraft. Danskerne har gennem tiden været gode til at tage det fremmede ind, bearbejde det og gøre det dansk – i små mængder. Sådan skal det være. Udlændinge, der får afslag på asyl, skal udvises og vende hjem til deres hjemland.

Udlændinge, der bosætter sig i Danmark, skal lære dansk, forsørge sig selv og tage Danmark til sig. Vi skal omfavne, dem der vil Danmark, og udfordre dem, der ikke vil Danmark.

På Sjælland kæmper vi med mange ghettoer og indvandrebander. Sjælland er det område i Danmark med flest ghettoer og flest bander. I 2030 skal det være slut med ghettoer. De er ødelæggende for sammenhængskraften.

Og så skal vi have skovlen under indvandrebanderne: Jeg vil ikke se svenske tilstande her!


Klik her for at læse flere fra 'Min mening'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik