Hyldest til vuffer: Få din hund på nyt frimærke

Netop nu kører en konkurrence på de sociale medier, hvor vinderen kan få sin hund på et frimærke.

Har du en hund, der er sød nok til, at den kunne være undertøjsmodel fra Paris?

Hvis svaret er ja, så giver PostNord dig ikke mulighed for det, men i stedet noget der er næsten lige så godt.

I et samarbejde mellem PostNord og Dansk Kennel Klub kan danskerne for første gang nogensinde få mulighed for at indsende forslag til et nyt frimærke, det skal blot være et billede af menneskets bedste ven, vuffer.

Er din hund landets mest fotogene?
Er din hund landets mest fotogene?
Foto: Post Nord

- Hunden er i dag en vigtig del af millioner af danskeres liv, så med danskernes egne hundemotiver kan vi fortælle et lille stykke samtidshistorie, og hylde vores firbenede venner, siger Martin Pingel, der er designchef i PostNord Frimærker.

Den ærefulde plads på frimærkerne har langt hen af vejen været reserveret til de kongelige, døde kulturpersonager og særlige begivenheder, men efter 160 år er der langt om længe blevet plads til et ordentligt motiv.

Sådan deltager du

Alle kan nominere deres hund, og konkurrencen kører på Facebook og Instagram frem til den 3. marts, hvor de fem vindere udvælges. Efterfølgende vil de firbenede blive fotograferet af landets bedste hundefotografer, og billederne vil blive til en officiel frimærkeserie.

- Måske har hunden udført en heltedåd, er god til at få ungerne ud i luften en regnvåd søndag, eller var anledning til, at du mødte din store kærlighed. Måske er den bare verdens mest nuttede hvalp, og uanset hvad, vil vi gerne have den med i konkurrencen, siger Lise Lotte Christensen, der er adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub.

Hvis du vil være med, skal du lave en beskrivelse af, hvad der gør, at netop din hund er særlig nok til at komme på frimærket.

Beskrivelsen smider du op sammen med billedet i kommentarsporet på PostNords facebookopslag om konkurrencen eller på din egen Instagram-profil med #minhundpåfrimærke.

Der meldes ikke noget om, at det skulle være et sidste forsøg på, at få folk til at sende fysiske breve igen – men uanset hvad, så vil selv breve fra SKAT eller banken være sjovere, hvis de havde en vuffer i hjørnet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik