Hylderne var tomme: Så gav ekspedienten den bedste service

Tina Petersen fra Ølsted ærgrede sig over, Netto ikke havde flere majs på hylderne. Men så kom en serviceminded ansat hende til hjælp.

Mange af os har nok prøvet det før: Du har på forhånd besluttet dig for, hvad du gerne vil have til aftensmad, men når du kommer ned i supermarkedet, er varen udsolgt.

Sådan en oplevelse havde Tina Petersen fra Ølsted også, da hun i tirsdags gerne ville have grillede majs til aftensmad.

Det skriver hun i et Facebook-opslag.

På hylden i Netto i Ølsted lå der nemlig kun én lille bitte majs, og derfor måtte Tina Petersen indstille sig på at skulle forbi endnu et supermarked på vej hjem - noget, hun fortalte sin datter, da de skulle til at betale for de andre varer.

Bragte varerne hjem

Heldigvis for Tina Petersen var der en kvik ekspedient i kassen der overhørte det.

Han kunne fortælle, at der var flere majs ude på lageret, og efter at have forhørt sig om, hvor kvinden boede, tilbød han at komme forbi med majsene - han havde nemlig fri tyve minutter senere, og mente at have set hende i nærheden af, hvor han selv bor.

- What? Jeg siger ja tak, betaler for 4 majs, og 30 minutter efter står Netto-manden ude foran min dør med 4 majs, skriver Tina Petersen i sit opslag.

Måtte dele oplevelsen

Efter den positive oplevelse gik Tina Petersen hjem og skrev om det på Facebook.

- Jeg tænkte, at jeg simpelthen var nødt til at dele det her med andre. Jeg var målløs. Det oplever man bare ikke så tit, siger hun til TV 2 Lorry.

Den enormt servicemindede ekspedient er 17-årige Marcus Koch Vandal, der er fuldtidsansat i Netto. Han er ret ydmyg omkring sin gode gerning:

- Jeg havde set, de var flyttet ind i det samme kvarter som mig, og så tænkte jeg, at det kunne jeg lige så godt gøre, siger han til TV 2 Lorry.

Han fortæller, at Tina Petersen i starten virkede lidt paf, men at både hende og hendes mand gentage gange sagde, at det her var rigtig god service.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik