Hvor er Bent? Er nu forsvundet på 5. døgn

Søndag sendte foreningen Missing People alle de relevante tip ind til politiet om 81-årige Bent fra Lyngby, som nu har været forsvundet i fem døgn.

Opdatering: Den efterlyste er blevet fundet død af politiet. Efterlysningsbillederne af Bent er derfor blevet slettet fra denne artikel og andre artikler, hvor de indgik. Du kan læse mere om den seneste udvikling i den tragiske sag nedenfor:

Siden 81-årige Bent fra Lyngby forsvandt i sidste uge, er det væltet ind med oplysninger fra borgere.

Så mange, at der i weekenden har siddet tre frivillige til at sortere i dem, og søndag kunne foreningen Missing People, der organiserede eftersøgningen søndag, så sende alle de relevante tip videre til Nordsjællands Politi. 

Nogle af oplysningerne går blandt andet på, at Bent er blevet set omkring Lyngby Station.Og netop Lyngbys geografiske placering har været en stor udfordring i forbindelse med eftersøgningen af Bent. 

- Lyngby er jo et knudepunkt, så det er svært at vide, hvad Bent kan have gjort. Men vi har sat opslag op nede omkring Ikea, på Lyngby Genbrugsplads og ved busskurer og postkasser inde i centrum, fortæller den ene af Bents døtre til TV 2 Lorry.

Stor lokal opbakning 

Den 81-årige Bent fra Lyngby har været sporløst forvundet siden onsdag eftermiddag.

Her forlod han sit hjem på Vintappervej for at gøre et ærinde ved Ulrikkenborg Plads, men han kom aldrig hjem igen.

Nordsjællands Politi har søgt efter Bent med hunde og overfløjet nogle mindre grønne områder med droner. Men eftersøgningen har endnu ikke ført til, at Bent er blevet fundet. 

Også op mod 80 spejdere har i løbet af weekenden deltaget i en eftersøgning ved nogle bestemte områder, hvor fem hundeførere også var med til at lede. Flere virksomheder i lokalområdet valgte også at sponsorere forplejning til de frivillige i løbet af weekenden. 

Nordsjællands Politi skal nu gennemgå de indsamlede oplysninger for at vurdere et samlet grundlag af efterforskningen. TV 2 Lorry har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Nordsjællands Politi om situationen, men det er endnu ikke lykkedes. 

Borgere, der har set Bent, eller ved, hvor han opholder sig, bedes kontakte Nordsjællands Politi på 114.

SIGNALEMENT AF BENT

Bent er cirka 165-170 centimeter høj.

Han iført rød/grå vatteret jakke, rød hue med øreklapper og cowboybukser.

Kontakt Nordsjællands Politi på 114, hvis du har set Bent. 

 

Kilde: Nordsjællands Politi og Bents familie


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik