Husum-knivstikkeri: Politiet leder efter tre mistænkte

Tre mænd forsøgte i går at frarøve en bilist og hans passager bilen. Det lykkedes ikke, men endte med slagsmål og knivstikkeri i Husum, København.

Tre mænd er på politiets radar efter en episode tirsdag eftermiddag, hvor en 28-årig og en 31-årig mand blev stukket ned under et slagsmål i Husum i København.

Politiet har dog tidligt onsdag morgen endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen.

SE FLERE BILLEDER FRA LOCAL EYES HER

- Vi leder efter tre mænd, som vi har i kikkerten. Vi skal nok få fat i dem, siger Sune Espersen, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau

Han ønsker ikke at komme med yderligere oplysninger om, hvordan politiet har sporet sig ind på de tre mænd.

Det ene offer blev ramt af to knivstik, mens den anden mand blev ramt en enkelt gang. De blev stukket i nederste del af brystet, i lænden og i en balle.

Ingen af dem var i livsfare.

- Der opstår noget uoverensstemmelse på Frederikssundsvej ud for nummer 312. Det fortsætter så over i Gadelandet, hvor de to mænd bliver stukket med kniv, sagde Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, tidligere.

Vidner til episoden har fortalt politiet, at omkring seks personer deltog i overfaldet på mændene, og at de efterfølgende løb i alle mulige retninger.

Motivet til knivstikkeriet skal muligvis søges i en stjålet bil.

- Vi arbejder ud fra, at de forurettede har fået stjålet en bil. Da de så finder den, bliver de overfaldet af denne gruppe, fortalte Henrik Vedel.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik