Huset var fyldt med tyvekoster: Kan du genkende disse ting?

Hele huset flød med stjålne genstande hos en 30-årig mand i Fløng. Politiet forsøger nu at få identificeret alle varerne.

Kufferter, skjorter på bøjler, jakker, vaser, bestik, - sågar en el-guitar. 

Det flød med ting og sager hos en 30-årig mand i Fløng, der fik uanmeldt besøg af politiet i forbindelse med en efterforskning af indbrud i området. 

Fundet er så stort, at Københavns Vestegns Politi er kommet på decideret overarbejde, for alle tyvekosterne skulle helst identificeres og finde tilbage til ejermændene.

Derfor beder politiet nu også om hjælp til at få de sidste genstande afsat. 

Det drejer sig blandt andet om elværktøj med tydelig nummerering, en blå cykel og en benzindrevet fjernstyret bil, som kan ses på fotografierne øverst her i artiklen. 

Man formoder at tyvekosterne stammer fra indbrud i både Høje-Taastrup, Fløng, Roskilde mv. 

På baggrund af fundne ID-papirer fra flere personer, kan politiet konstatere, at der blandt effekterne er ting fra mindst to villaindbrud, samt indbrud i et kælderrum og et værksted i Fløng. 

Fra værkstedet var der stjålet en bil, som holdt parkeret på P-pladsen foran mandens bopæl. 

Udover tyveri er manden også sigtet for overtrædelse af våbenloven, da ransagningen viste, at den 30-årige var i besiddelse af ammunition samt en mindre mængde sprængstof og detonatorer. Hvor manden har skaffet disse effekter fra, efterforskes nu af politiet.

Der er dog intet, som tyder på, at den 30-årige havde planer om at bruge våbene.

Den 30-årige blev tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Glostrup Ret, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle personen i 4 uger.

Kan du genkende nogle genstande fra billederne, bedes du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 72 58 75 89.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik