Hus Forbi som lotto-kupon: Både køber og hjemløs sælger vandt

Hjemløse-avisen Hus Forbi har i denne måned haft en ekstra gevinst. Både køber og sælger kunne nemlig vinde 5.000 kroner oven i hatten.

Susanne og Karin har i mange år kendt hinanden. Susanne sælger nemlig Hus Forbi foran Kickly ved Prøvestenscentret i Helsingør, hvor Karin har købt hjemløse-avisen. 

quote For Susanne, der sælger Hus Forbi, repræsenterede de 5.000 kroner nok en endnu større værdi end for os andre. Hun var helt vidunderligt glad.

Christian Møller-Holst, stifter af Goodwings

I denne weekend mødtes de igen. De havde nemlig begge vundet 5.000 kroner.

Hus Forbi og virksomheden Goodwings, der sælger hotelophold og støtter diverse velgørende organisationer, var nemlig gået sammen om at gøre decembers udgave af Hus Forbi til en slags lotto-kupon. 

Vinderen var ikke kun køberen af den helt rigtige udgave af Hus Forbi, men også sælgeren af avisen. 

- Hele idéen med Hus Forbi er at bringe folk på kanten sammen med os helt almindelige mennesker - og så selvfølgelig at sikre indtægt for sælgeren. Det ville vi gerne støtte, så vi gjorde avisen til en lotto-kupon. Samtidig kunne vi gøre folk opmærksomme på vores virksomhed, siger Christian Møller-Holst, stifter af Goodwings. 

Overvældende mange smed et nummer i hatten

For at deltage skulle køberen gå ind på Goodwings hjemmeside og indtaste en mulig vinderkode og sælgerens navn. Og det har 3.000 mennesker gjort. 

- Det har langt oversteget det, vi troede, vi kunne nå, siger Christian Møller-Holst.

De to vindere var da også glade for deres præmie. 

- For Susanne, der sælger Hus Forbi, repræsenterede de 5.000 kroner nok en endnu større værdi end for os andre. Hun var helt vidunderligt glad, siger han. 

Susanne ville dele pengene med sin datter, som de skal bruge på en tur til øen Ærø i det sydfynske øhav. 

Konkurrencen fortsætter i januar, hvor der altså vil være endnu en chance for at dele en præmie med din Hus Forbi-sælger. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik