Hurtigt i fængsel for indbrud

En 18-årig mand blev i går eftermiddag fængslet i seks måneder, efter at han havde begået indbrud i et hus i Ølstykke og forsøgt at bryde ind i huset ved siden af. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Klokken 05.47 natten til onsdag blev han fanget sammen med en 19-årig kammerat i Ølstykke, efter at en 43-årig kvinde, der bor i huset, hvor de to forsøgte at bryde ind, havde ringet til Nordsjællands Politi. Begge mænd kommer fra Københavns nordvestkvarter.

I går formiddag blev de afhørt, hvorefter man besluttede at fremstille den 18-årige i grundlovsforhør i Retten i Hillerød.

Han er i forvejen godt kendt af politiet, da han 11. november i år fik en dom for et andet indbrud. Her fik han tre måneders ubetinget fængsel og en fire måneders betinget dom, da han endnu tidligere, før han fyldte 18 år, har begået røveri og derfor har en tidligere dom på fire måneders betinget fængsel for det, fortæller politiassessor Kenn Jørgensen fra anklagemyndigheden i Nordsjællands Politi.

Alt dette tilsammen endte med, at den 18-årige fik en straksdom på seks måneder, hvilket betyder, at han allerede nu afsoner tiden. Han erkendte begge tilfælde af indbrud i Ølstykke.

Den 19-årige kammerat, der også var med til indbruddene bliver sigtet, men blev løsladt igen, da han ikke er kendt af politiet i forvejen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik