Hundredevis i kø til Queen B og Jay-Z: "Man må vente så længe, man behøver!"

Når klokken slår 19.00 lørdag aften er der både musik til 'Single Ladies' og dem der er 'Young Forever', når Beyoncé og Jay-Z spiller i Telia Parken.

I aften går det ned når Queen-B-lovers og Jay-Z-suckers vil fylde Telia Parken til bristepunktet, når det amerikanske power couple går på scenen på deres On The Run II tour.

Forventningerne til verdensstjernene er tårnhøje og det med rette. Gigantmediet The Guardian kvitterede for showet med 5 ud af 6 stjerner under overskriften "Heart-stopping scenes from a marriage", der startede den 7. juni i Cardiff, Wales. 

Derfor har hundredevis af fans allerede lørdag morgen taget plads foran Parken for at komme så tæt som muligt på idolerne.

En af de håbefulde er 14-årige Emily Lubowa, der venter på at komme ind til koncerten sammen med hendes veninder.

- Vi har siddet i kø siden klokken 11, siger hun til TV 2 Lorry, og uddyber, at ventetiden ikke er noget sammenlignet med det, hende og veninderne har i vente.

- Man må vente så længe, man behøver! Man skal bare have gode pladser, synes jeg.

For Emily er det særligt oplevelsen med dronningen af pop, Beyoncé, som bliver det største. 

 

- Jeg er rigtig, rigtig, rigtig stor Beyoncé-fan. Jay-Z, not so much. Han er jo hendes mand, så det tæller for noget, ikke? Men som kunstner er han ikke min yndlings, siger Emily Lubowa.

Hvad er det, der er så fedt med Beyoncé?

- Hun er perfection itself! Hun er en fantastisk sangerinde, og hele hendes væremåde og den måde, hun bare er sig selv på. Hun er så 'grounded' altid.

- Hun udgiver sig aldrig for at være noget, hun ikke er. Hun er bare sådan... a goodess - på alle måder, siger Emily Lubowa.

Og det er hun tilsyneladende ikke den eneste, der tænker. 

Ifølge Live Nation, der er arrangør bag kampekoncerten, bliver der tæt på udsolgt til aftenens brag i København.

- Vi har meget få billetter ledige. Og man kan ikke booke ved siden af hinanden. I vores verden betyder det, at vi næsten har udsolgt, siger Heidi Degn, der er PR & Promotion Manager hos Live Nation.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik