Hundelufter gjorde makabert fund

Politifolk, teknikere og hundeførere fra Nordsjællands Politi genoptog fredag morgen undersøgelserne af et grønt område mellem Ferie- og Udflugtscenteret Sankt Helene og jernbanelinjen i Tisvilde.

Området blev afspærret torsdag aften efter, at en hundelufter klokken 16:35 fandt et skelet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Da mørket faldt på blev området spærret af og undersøgelserne fortsatte dagen efter. Fredag formiddag kan vicepolitikommissær Morten Riisager-Pedersen oplyse, at det ikke er hele skelettet, der er fundet. Han ønsker ikke at oplyse, om det tyder på, at der kan ligge en forbrydelse bag, oplyser han til avisen.

Undersøgelserne skal blandt andet forsøge at fastslå, om personen, som man har fundet resterne af, kan være død på stedet, eller om liget på et tidspunkt er blevet dumpet på arealet, som dagligt gennemtraves af talrige hundeluftere. Han har ingen forklaring på, hvorfor skelettet først bliver fundet nu, selvom området er meget befærdet.

Han kan heller intet oplyse om den dødes alder eller køn.

- Hver gang, at der sker fund af denne karakter, afspærrer vi området og gennemfører en teknisk undersøgelse. Før den er afsluttet kan vi ikke fortælle, hvad der ligger bag fundet, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Maria-sagen

Politiet leder nu efter forsvundne Maria i skovområde

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Brand 1

Kraftig brand i båd - beredskab frygtede, at ilden spredte sig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere