01:54

John Jensen fra Jyllinge hev over 15 kilo laks ind.

1 af 2

Lystfisker fra Jyllinge fører Trolling Master Bornholm

Trollingfisker John Jensen fra Jyllinge fangede en laks på over 15 kilo og har lagt sig i front i Nordeuropas største lystfiskerkonkurrence Trolling Master Bornholm.

Vært for Trolling Master Bornholm, Peter Tanev, var synligt imponeret, da John Jensen fra Jyllinge viste dagens fangst frem.

Med en laks på over 15 kilo indtog jyllingeborgeren på konkurrencens 2. dag den suveræne første plads i konkurrencen om at fange Østersøens største laks.

Næsten 2 kilo er der ned til næste fisk i konkurrencen. Holder han forspringet vinder han i morgen lørdag 85.000kr. for konkurrencens største laks.

Se om han holder placeringen, når vi sender fra dagens konkurrence i aften kl. 19.55 på TV2 Lorrys egen tv-kanal Lorry+ og som live-streaming her på tv2lorry.dk 

John Jensen sejler med Team Så Hug Dog, der efter 2. dagen ligger i front som bedste båd:

01:20

Team Så Hug Dog er i front som bedste båd i Trolling Master Bornholm

Luk video

Trollingbådene holder øje med hinanden og bliver der fanget flere fisk i et område, så flokkes andre både hurtigt om fiskepladsen. Det oplevede  Brian Mortensen fra Skævinge, da han med sin båd 199, Team Scumbag hev to store laks ind på under en time. Se her:

01:10 Luk video