Hotelkæde havde 400 dyner i overskud: Gives væk til hjemløse

First Hotel Copenhagen havde 400 dyner i overskud, som nu er doneret til udsatte børn og hjemløse. "Vi ønskede at gøre noget godt for så mange som muligt", siger salgschef.

Det bliver lidt varmere at være hjemløs eller udsat barn, efter hotelkæden First Hotel Copenhagen har doneret 400 dyner, som var i overskud.

Det skriver Lokalavisen.dk fredag.

Dynerne er blevet doneret til Mændenes Hjem på Istedgade, Lærkehøj Herberg på Frederiksberg og organisationen SOS Børnebyerne.

- Da vi på First Hotel Copenhagen netop har byttet alle vores dyner og puder ud med nye, tænkte vi, at der nok var nogen, der kunne have godt brug for de mange sæt, vi pludselig stod med fra værelserne, siger salgschef fra First Hotel Copenhagen, Kenneth Pedersen, til Lokalavisen.dk.

De mange dyner, der også var flankeret af 400 hovedpuder, der ligeledes blev afleveret til de tre modtagere.

quote Vi ønskede at gøre noget godt for så mange som muligt, og helst noget lokalt

Kenneth Pedersen, salgschef First Hotel Copenhagen

- Vi ønskede at gøre noget godt for så mange som muligt, og helst noget lokalt. Vi lagde en føler ud på bla. Linkedin, og fik mange gode bud på grupper, der kunne drage nytte af en donation fra os, siger Kenneth Pedersen.

Derfor valgte hotelkæden at dele ud af overfloden, hvilket nu kommer til gavn for dem, der har brug for en varm dyne og pude.

- Det var også vigtigt for os, at dem vi skænkede dem til selv var aktive i at distribuerer dem til egne brugere, men også selv kunne tage fat i søster organisationer og andre virksomheder de kender til, som kunne bruge dem aktivt, så dyner og puder ikke bare blev opmagasineret til senere brug, siger salgschefen til Lokalavisen.dk

First Hotel Copenhagen opfordrer samtidig andre til gøre noget lignende, hvis overfloden er åbenlys.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik