Hospitalsplan skal klare overbelægning

Overbelægning: Ledelsen på Hillerød Hospital har nu med succes afprøvet en plan, der skal gøre op med akut overbelægning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter omfattende kritik fra blandt andet sygeplejerskerne har ledelsen på Hillerød Hospital nu skruet en plan sammen for at komme problemerne med overbelægning til livs.

- I går (mandag, red.) var der 21 procent overbelægning klokken 13.30, hvorefter vi havde et møde, og klokken 16.30 havde vi sænket overbelægningen, siger Bente Ourø Rørth, vicedirektør på Hillerød Hospital.

Planen blev afprøvet for første gang, siden arbejdet med den begyndte mellem jul og nytår. Den går i sin enkelhed ud på at få nedskrevet samtlige procedurer, der træder i kraft, når overbelægningen er henholdsvis over 11 og 20 procent. Ifølge vicedirektøren sikrer de nedskrevne retningslinjer ekstra mandskab, mad og tøj på hospitalet, hvilket hidtil har givet forsinkelser.

- Men det her er jo lidt en force majeure-situation. Sideløbende arbejder en gruppe med løsninger til, at lignende situationer ikke gentager sig næste år, siger Bente Ourø Rørth.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik