Hospital skal igen skære i personalet

Kun et halvt år efter den store prikkerunde, hvor Hillerød Hospital måtte sige farvel til flere hundrede medarbejdere, skal der nu igen strammes op. Hospitalets ledelse vil blandt andet indføre et kvalificeret ansættelsestop, hvor ingen afdelinger må nyansatte uden godkendelse fra hospitalets direktion. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

 - Vi kan se, at der er opdrift i udgifterne i budgettet i forhold til vores indtægter. En ændret arbejdsfordeling mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland har lagt pres på vores budget for 2011, og vi kan se, at der er en række afdelinger på hospitalet, som har for mange medarbejdere i forhold til den produktion, der udføres, siger Suzanne Aalholm. Hospitalets samarbejdsudvalg er indkaldt til møde på fredag, hvor hospitalets ledelse vil redegøre og drøfte sine planer.
- Det handler om et ansættelsesstop og om en række andre tiltag, som jeg synes medarbejderne skal være de første til at høre på fredag, siger Suzanne Aalholm til Frederiksborg Amts Avis.
Hun vil dog ikke udelukke, at det kan komme på tale at afskedige personale.
Sidste år havde Hillerød Hospital et lignende ansættelsesstop, men det har ikke været i kraft i første halvdel af 2011.
Steen Andersen, fællestillidsmand for service- og køkkenpersonalet på Hillerød Hospital, beklager udmeldingen.
- Det er ikke noget vi har forhandlet om endnu, men konsekvensen må være, at enten skal folk løbe hurtigere - eller også er der nogle opgaver som ikke skal udføres, siger han og peger på, at netop stress lå højt på listen på den seneste trivselsundersøgelse blandt hospitalets ansatte.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik