Hospital angriber kommune - vejnavne forvirrer

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital ligger i åben strid med Københavns Kommune om vejnavne

Esther Ammundsens Vej. Esther Møllers Vej. Ebba Lunds Vej og Elise Sørensens Vej.

Sådan vil Københavns Kommune navngive fire nye veje ved Bispebjerg Hospital, og det får nu hospitalsledelsen til at protestere. For navnene ligner hinanden - de starter allesammen med bogstavet E og er kvindenavne. Dermed kan det blive svært for patienterne at finde rundt i området, mener de.

-Vi synes, det er en fin idé at gøre det lettere at finde rundt på hospitalet, men vi mener, at man i højere grad bør differentiere navnene, så det er let at huske, hvilken vej man skal til. Der er store fejlmuligheder, når GPS’en selv foreslår vejnavne, mens man taster, og brugeren skal være bevidst om, at det måske ikke er den første Esther-vej, der er den rette,” siger hospitalsdirektør Janne Elsborg fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. 

quote Høringen virker som lidt af en farce

Janne Elsborg, dirketør Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Når der skal vedtages nye vejnavne, så kommer forslagene ud i offentlig høring. Den beskriver Janne Elsborg som en farce.

-Den høring virker som lidt af en farce. Kommunen havde også meldt ud i medierne, hvad vejene skulle hedde, allerede inden vi fik forslaget til høring. Vi oplever det ikke som en reel høring, når der ikke bliver lyttet til, hvad der er mest optimalt for patienter og andre, der færdes på hospitalet,” siger hun.

Esther Ammundsens Vej og Esther Møllers Vej - ville du kunne kende forskel i skyndingen?
Esther Ammundsens Vej og Esther Møllers Vej - ville du kunne kende forskel i skyndingen?

 

 

Hospitalet oplyser i samme forbindelse, at det kommer til at koste en million kroner, når der skal laves nye vejskilte til området.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik