Homo-konference hos Microsoft

Homoseksuelle skal være med til at sikre, at Microsoft fortsat kan være innovativ ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Homoseksuelle medarbejdere skal være med til at sikre, at Microsoft fortsat er i stand til at levere innovative løsninger til deres globale marked.
Det er baggrunden for, at software-virksomhedens udviklingsafdeling i Vedbæk står bag en konference om, hvordan virksomheder giver plads til medarbejdere med en anden seksuel orientering.
- En mangfoldig arbejdsplads giver grobund for, at vi får stillet de rigtige spørgsmål, når vi skal udvikle vores produkter. Vi anser de homoseksuelle som en ressourcegruppe, og det giver både indsigt, men også udsyn, siger Charlotte Mark, der er administrerende direktør for Microsoft Development Center Copenhagen (MDCC).
Microsoft har oprettet en medarbejderforening for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle. Foreningen har 700 medlemmer på landsplan. I Danmark er der blot en håndfuld medlemmer. Men ledelsens holdning er altafgørende for de medarbejderes ydeevne, fortæller foreningens danske formand.
- Det er vigtigt, at virksomheden siger, at vi ønsker, at I er jer selv, siger Lars Frandsen, der er program-manager hos Microsoft.
Konferencen finder sted den 17. september.