Foto: Andreas Hagemann Bro / Scanpix

Holte Roklub får nye faciliteter

I morgen indvier Holte Roklub et nyt træningslokale, som for klubbens mange medlemmer har været tiltrængt.

Holte Roklub har længe haft et ønske om at udvide deres træningsfaciliteter for deres cirka 500 medlemmer. 

Drømmen om mere plads går endelig i opfyldelse for roklubben, da en splinterny førstesal over bådhallen nemlig bliver indviet i morgen. Det skriver lokalavisen.dk. 

Snesevis af medlemmer har hjulpet med at bære materialer ind og ud samt fjerne byggeaffald.

Bjørn Christau, formand for Holte Roklub.

Ombygningen har stået på det sidste halve år med hjælp fra en masse af klubbens medlemmer. 

Bjørn Christau, der er formand for Holte Roklub, er stolt over, hvordan hele klubben har været med til at præge stedets udvidelse. 

Læs også Cetins kebabvogn var for grim til byen: Nu er der nyt

- Snesevis af medlemmer har hjulpet med at bære materialer ind og ud samt fjerne byggeaffald. Alt dette i folkeoplysningslovens og frivillighedens ånd på allerbedste vis, udtaler Bjørn Christau til lokalavisen.dk. 

Det nye lokale skal bruges til træning i romaskiner og kajak-ergometre, mens motionsrummet i stueetagen nu primært vil være til vægttræning. 

- Medlemmerne kan nu til enhver tid træne, som de har lyst til og behov for. Motiverede og kyndige frivillige instruktører kan nu holde medlemmernes færdigheder endnu mere på sporet ugen igennem, året rundt – inde og ude, siger en tilfreds Bjørn Christau. 

Lokalet indvies officielt ved standerstrygningen i morgen. Ønsker du at blive medlem af Holte Roklub åbnes der for nye tilmeldinger ved årsskiftet. 

Læs også Her er der valgdebatter i Rudersdal Kommune