Holdkammerater og modstandere anerkender Agger-karriere

Simon Kjær ærgrer sig over Daniel Aggers stop. Arsenals Jack Wilshere husker ham som en hård modstander.

Efter mere end ti år på det danske landshold indstillede Daniel Agger torsdag fodboldkarrieren på et pressemøde i Hvidovre.

Det ærgrer flere af de nu tidligere landsholdkammerater, ikke mindst Simon Kjær, der har spillet ved siden af Agger i Danmarks midterforsvar igennem en årrække.

Kjær kunne endda være blevet holdkammerat med Agger på klubbasis i den kommende sæson, hvis Agger havde takket ja til et tilbud fra den tyrkiske klub Fenerbahce.

- Ked af at høre om dit stop, Daniel Agger, men stor respekt herfra for din beslutning! Har været en fornøjelse at spille med dig! skriver Simon Kjær på Twitter.

På samme medie begræder målmand Kasper Schmeichel, at Agger stiller støvlerne på hylden i en alder af 31 år.

- Vores anfører stopper i dag. Det er et stort tab for dansk fodbold. Jeg føler mig meget stolt over at have spillet bag dig, min ven, skriver Leicester-målmanden.

Agger spillede i otte et halvt år for storklubben Liverpool, og her har man ikke glemt spilleren, som lod sig tatovere for at vise sin kærlighed til klubben.

- Uanset hvad vil Agger altid forblive en populær skikkelse blandt fansene. Ikke mindst fordi han fik tatoveret "YNWA" (Liverpool-hymnen "You'll Never Walk Alone") hen over knoerne, skriver Liverpool på sin hjemmeside.

Også modstanderne mindes Agger. Arsenal-spilleren Jack Wilshere husker tilbage op hårde dueller med danskeren:

- Ærgerligt at høre om Daniel Aggers farvel. Han er en af de hårdeste forsvarsspillere, jeg har spillet mod. Tillykke med en flot karriere, skriver Wilshere på Twitter.

Inden skiftet til Liverpool fik Agger sit gennembrud i Brøndby, hvor han var med til at vinde mesterskabet i 2005. Det var sammen med klublegenden Per Nielsen i midterforsvaret.

- Agger er måske den største spiller i Brøndby. Nogen vil sige, at vi også har haft brødrene Laudrup, men for mig er Daniel måske den største og bedste fodboldspiller, der har været i Brøndby.

- Han har virkelig fået sit navn indprentet meget, meget fortjent. Ud over det er han en fantastisk fyr og en god anfører, siger Nielsen til 3point.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik