HK parat med overenskomst til CSC-ansatte

HK/Privat indleder forhandlinger med Dansk Erhverv om ny overenskomst for Prosas medlemmer hos CSC.

CSC er ikke længere bundet af de overenskomster, de har med de strejkende Prosa-medlemmer. Og HK/Privat er nu klar til at forhandle om nye overenskomster med Dansk Erhverv, som har henvendt sig til HK.
      - CSC ønsker at tiltræde vores it-overenskomst med Dansk Erhverv. Det står dem frit for, da de er medlem af Dansk Erhverv. Nu indleder vi så forhandlinger for at tilpasse overenskomsten til virksomheden, siger formand for HK/Privat Karin Retvig.
      HK/Privat oplyser, at de arbejdsretslige regler betyder, at CSC som medlem af Dansk Erhverv kan tiltræde den landsdækkende overenskomst på it-området ved blot at meddele det til HK/Privat.
      - Vi har ikke ønsket at blande os i en anden organisations konflikt, der har kørt i et andet hovedorganisationsregi. Det har været et trælst forløb for medarbejderne, men nu hvor konflikten er slut, må vi se fremad og komme videre bedst muligt, siger formanden.
      Den overenskomst, som Prosas medlemmer hos CSC nu får tilbudt, er en såkaldt minimallønsoverenskomst. De nærmere forhold, herunder løn, skal forhandles lokalt på virksomheden.
      It-overenskomsten har eksisteret siden 2007 og dækker allerede andre dele af CSC, herunder CSC Scandihealth, oplyser HK/Privat.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik